Retreat 25-27 oktober

Retreat-25-27-oktober

Smalhoorn, 9441 TL Orvelte, Nederland

Een weekend waarin je een reis maakt door alle lagen van je bewustzijn. Muziek en dans zullen je naar diepere gevoelens en verlangens in jezelf brengen. Door je lichaam letterlijk in beweging te brengen, zal je al gauw merken dat je volgt wat je lichaam wil. Je hoeft je alleen over te geven en de controle los te laten. De muziek, die live zal worden gemixt door DJ Jacco, gaat je helpen bij dit proces.

Dankzij de trancedance kom je in verbinding met jouw eigen bron en helpers. Het kanaal van heling gaat open en je hebt de toegang zonder dat er iemand tussen komt. Om te halen en te geven wat je nodig hebt. In dit weekend kun je op een dieper niveau contact maken met je visioenen en wat daar eventueel nog voor in de weg staat.

Tijdens het dansen wordt er niet gesproken. Je danst met een blinddoek omdat dit je helpt om niet afgeleid te worden. Het is ook je beeldscherm.

De eerste avond vindt de eerste dans plaats, zaterdag overdag is er een vervolg, waarbij de trancedance nog wat dieper gaat. Daarnaast is er deze dag ook ruimte voor stilte en/of creatieve uiting. Er is een mogelijkheid om zaterdagavond de hot tub in te gaan en/of de sauna op de plek te bezoeken.

Trancedance is een krachtig ritueel. Het heeft een diepe reinigende werking en geeft je een bevrijdend gevoel. Zondagochtend zal de laatste trancedance zijn van het weekend en ronden we gezamenlijk om 16:00 af.

Het is een verzorgd all-in weekend: eten, slapen en onbeperkt thee, koffie en water.
Er wordt voor ons gekookt, tafel dekken en afruimen doen we met elkaar.

Globaal dagprogramma;
Vrijdagavond
aankomst vanaf 18:30 uur, inloop, kamers indelen en kennismaking
20:00 start eerste trancedance sessie

Zaterdag:
zaterdagochtend mogelijkheid voor hart chakra meditatie, creatieve uiting
zaterdagmiddag 2de trancedance sessie in tweetallen
zaterdagavond healing concert, liggend.
Mogelijkheid tot gebruik sauna en hot tube op de zaterdagavond

Zondag:
zondag 3de trancedance sessie integratie en afronding.
16:00 einde

Gezamenlijk opruimen en uitzwaaien
Jacco en Ellen begeleiden je het hele weekend met veel liefde en zorg. Voor een blinddoek word gezorgd.

We hebben een mooie vroeg boek aanbieding voor stellen (dat mogen ook vrienden zijn of familieleden bv moeder – dochter/zoon,
vader – dochter/ zoon enz.) leeftijd is vanaf 16 jaar. Komen jullie samen dan betalen jullie 590 ipv 670.-
De betaling moet dan wel binnen zijn voor 01-09-2019.

Kom je toch liever alleen dan bieden we je een vroeg boek korting aan van 20 euro als je voor 01-07-2019 betaalt. I.p.v. 335,- betaal je dan 315,-

Wil je graag meedoen, alleen is het financieel te zwaar? Je kan nu al een regeling treffen om maandelijks in gedeeltes te betalen.
Vraag naar de mogelijkheden.

Shamanic trancedans een oud ritueel wat bekrachtigd wordt met het inbrengen van je eigen intentie!

Trancedance helpt om je te kunnen uiten, lichamelijk en emotioneel. Je gedachten verstillen en spirituele verbindingen worden hersteld en verdiept. Je wordt sensitiever. Dans en muziek is gezond voor je lichaam, ziel en geest. Het laadt je op, heelt je wonden, en brengt je nog meer bij jezelf. Het geeft je een bevrijdend gevoel en het gevoel echt contact te hebben op zielniveau.

We dansen in een groep, waardoor de energie versterkt wordt. Door de jaren heen zien wij tijdens de dansen mooie samenwerkingen ontstaan. We hebben elkaar nodig!

Tijdens het weekend begeleidt Ellen de dansers op de dansvloer, Jacco draait live de muziek. Het soort muziek is met name veelal percussie, trommel, wereldmuziek, instrumentaal, en nog veel meer. Waarbij er up tempo en slow down nummers afgewisseld worden.

Het weekend word op Smalhoorn in Orvelte gehouden. Een plek waar je ongestoord kan genieten van rust, natuur en de klanken van de muziek. Een geliefde plek!

Het gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan tijdens dit weekend.

Link naar het facebook event.