Agenda

Welkom op de agenda pagina, hier kunt u alle informatie vinden over shamanic trancedance, en swingavonden.
Als u vragen heeft kunt u contact opnemen door ons een bericht te sturen of bellen, dat kan natuurlijk ook.

Shamanic Trancedance
07 sept

18:30 - 21:00 / Heirweg 21, Balinge

We gaan buiten een shamanic-trancedance workshop verzorgen!!!!
Op een prachtige natuurlijke plek waar we te gast zijn bij Thea en Frank in Balinge. Zij beheren en wonen op de plek. Ervaar en beleef een geheel nieuwe dimensie van trancedance.

Shamanic-Trancedance word in diverse culturen gebruikt. Door de opleidingen die we hebben gevolgd en de lessen die we hebben gehad van diverse Sjamanen uit allerlei windstreken, hebben wij onze eigen vorm ontwikkeld.
Shamanic-Trancedance werkt bevrijdend en helend. De muziek neemt je mee op reis, door het dragen van een blinddoek word je niet afgeleid en begeleidt het je naar een dieper contact met jezelf. Wanneer je met bepaalde levensvragen zit, kun je met behulp van deze vorm van dans antwoorden krijgen.

Shamanic Trancedance
14 sept

14:30 - 17:00 / Podium Zuidhaege 2, 9401NZ, Assen

Een unieke workshop Shamanic-Trancedance in Assen!

Shamanic-Trancedance word in diverse culturen gebruikt. Door de opleidingen die we hebben gevolgd en de lessen die we hebben gehad van diverse Sjamanen uit allerlei windstreken, hebben wij onze eigen vorm ontwikkeld.  Shamanic-Trancedance werkt bevrijdend en helend. De muziek neemt je mee op reis, door het dragen van een blinddoek word je niet afgeleid en begeleidt het je naar een dieper contact met jezelf. Wanneer je met bepaalde levensvragen zit, kun je met behulp van Shamanic -Trancedance antwoorden krijgen.

Shamanic Trancedance
retreat 25-27 oktober

18:30 Smalhoorn, 9441 TL Orvelte, Nederland

Retreat 25-27 oktober

Een weekend waarin je een reis maakt door alle lagen van je bewustzijn. Muziek en dans zullen je naar diepere gevoelens en verlangens in jezelf brengen. Door je lichaam letterlijk in beweging te brengen, zal je al gauw merken dat je volgt wat je lichaam wil. Je hoeft je alleen over te geven en de controle los te laten. De muziek, die live zal worden gemixt door DJ Jacco, gaat je helpen bij dit proces.

Lees meer